Tallers que parlen sobre la salut i el benestar a persones majors de 65 anys a Almatret

La iniciativa durà a terme sis tallers al llarg dels mesos de juliol i agost en els quals es treballaran temàtiques com l'alimentació o els serveis a l'abast de la població en matèria de Salut
Taller sobre salut i benestar a Almatret dirigit a persones majors de 65 anys ©AjAlmatret
photo_camera Taller sobre salut i benestar a Almatret dirigit a persones majors de 65 anys ©AjAlmatret

La població d'Almatret acull un programa de tallers sobre salut i benestar dirigits a persones majors de 65 anys que viuen soles a la vila. 

Una desena de persones han assistit a la primera de les sessions, que es duran a terme els dies 25 de juliol, 1, 8, 22 i 29 d'agost a les 9.30 hores del matí. La treballadora social del centre d'atenció primària de Seròs ha realitzat un treball informatiu previ als tallers, contactant amb totes les persones que responien al perfil per formar part de l'activitat. 

Actualment, la població d'Almatret compta amb 310 habitants, dels quals prop del 40% tenen més de 65 anys

Els tallers aniran a càrrec de la treballadora social, la dietista - nutricionista i la psicòloga referent de Benestar i Salut Comunitària del CAP de Seròs i s'ha ofert a la població tota la col·laboració possible per posar en marxa aquest projecte. 

El consistori destaca també la qualitat humana i professional de tot l'equip de l'atenció primària que treballa a l'EAP Seròs i ofereix servei a Almatret, Seròs, Aitona, Massalcoreig, La Granja d'Escarp i Maials.

Comentaris