La Llar d’Infants L’Estel d’Alpicat obrirà durant el mes d’agost

Iniciativa pionera de l’Ajuntament  que vol així donar resposta a les necessitats dels pares i mares

Foto Llar Infants Alpicat interior
photo_camera La proposta es va presentar aquest dijous durant una visita de l'alcalde Joan Gilart

La Llar d’Infants L’Estel obrirà les seves portes durant el mes d’agost, en una iniciativa nova d’enguany que, sota el nom “Viu l’agost a L’Estel”, l’Ajuntament d’Alpicat ha volgut posar en marxa per donar resposta a les necessitats dels pares i mares durant aquest mes.

Des de l’Ajuntament es considera que amb aquest servei es cobriran una mancança que hi ha actualment en aquest període de l’any, oferint un recurs de lleure que va adreçat a qualsevol infant d’1 i 2 anys d’Alpicat que durant aquest any hagi anat a la Llar d’Infants Municipal L’Estel, La Lluna o a qualsevol centre escolar.

Les inscripcions es podran fer per quinzenes o per a tot el mes, i en diferents horaris

Així, de l’1 al 31 d’agost, el centre estarà atès per les mateixes professionals de les llars d’infants municipals L’Estel i La Lluna. Aquest nou servei està concebut com un recurs de lleure basat en el joc com a eina de relació i d’aprenentatge, amb activitats dirigides i estones de joc lliure durant les dues quinzenes del mes. Les inscripcions es podran fer per quinzenes o per a tot el mes, i en diferents horaris.

La posada en marxa de “Viu l’agost a L’Estel” es va presentar aquest dijous a la tarda durant la visita que l’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart, i la regidora Teresa Bosch van fer a la Jornada de Portes Obertes que es va dur a terme a les llars d'infants municipals L'Estel i La Lluna.

Comentaris