Les lleidatanes ‘Flow up’ campiones d’Espanya de dansa urbana, participen demà al programa ‘Got Talent’ de Telecinco

Hi ha 2 fases: la primera és un càsting de selecció i la segona és el concurs en si, distribuït en 5 semifinals i una final. El guanyador del concurs s’emporta com a premi 150.000 euros

El grup lleidatà femení de dansa urbana Flow Up, coreografiat per Xavi Blanco, de l'escola de dansa Dancescape!, participa demà dimarts 7 de febrer a les 22.00 h a la gala del programa Got Talent de Telecinco.

Es tracta de les concursants més joves que han passat pel programa on els concursants han de demostrar les seves habilitats de talent davant del jurat, format per Edurne, Jorge Javier Vázquez, Eva Hache i Risto Mejide. El grup femení, format per nou lleidatanes d'entre 14 i 16 anys ha estat campió d'Espanya de dansa urbana en diferents ocasions en categoria junior i infantil.

Els concursants han de mostrar les seves habilitats de talent davant el jurat i el públic. Si l'actuació no agrada a algun jurat o volen que acabi, cada membre del jurat té un polsador vermell que pot accionar. Si tots els jutges accionen el polsador, l'actuació acaba en aquell moment. Al final de cada actuació, el jurat opina i delibera la seva decisió, és a dir, si diuen que sí, vol dir que volen que torni a la següent gal·la, en canvi, si diuen que no, vol dir que no volen que torni a la següent gal·la.

Hi ha 2 fases: la primera és un càsting de selecció i la segona és el concurs en si, distribuït en 5 semifinals i una final. El guanyador del concurs s'emporta com a premi 150.000 euros. Són 60 finalistes en total.

Més informació de l’edició de demà dimartshttp://www.telecinco.es/gottalent/temporada-02/Simon-Cowell-intervendra-Got-Talent_0_2319975546.html

Comentaris