Raquel Garcia i Mari Carme Vallés guanyen el concurs de fotografia de Massalcoreig

Els guanyadors de la convocatòria s’enduran un primer premi de 100 euros i un segon premi de 50 euros a gastar en les botigues i comerços del municipi
Fotografia de Mari Carme Valles guanyadora del concurs de @Massalcorfeig
photo_camera Fotografia de Mari Carme Valles guanyadora del concurs de @Massalcorfeig

Les fotografies El tossal Punxegut florit, de Raquel Garcia ha estat la guanyadora de la primera edició del concurs de fotografia de la floració de Massalcoreig, i en segon lloc s'ha classificat la instantània titulada Primavera a la Badina, de Mari Carme Vallés. Les participants rebran 100 i 50 euros respectivament, que hauran de gastar en els establiments comercials de Massalcoreig. Amb aquesta convocatòria l'Ajuntament del municipi del Segrià volia aconseguir la millor imatge de la temporada de floració.

Fotografia de Raquel Garcia guanyadora del concurs de MassalcorfeigLa primera edició del concurs fotogràfic ha rebut un quarantege d'imatges que han presentat quinze participants. El jurat format per Samuel Ayala, fotògraf del municipi i les regidores de cultura, Núria i Teresa Farran han estat els encarregats i encarregades de seleccionar entre totes les propostes, les dues fotografies que més representen la primavera a Massalcoreig.

Montse Jové, alcaldessa de Massalcoreig, explica que el que pretén aquest concurs és trobar fotografies representatives del municipi, de manera que la gent quan les vegi, reconegui ràpidament que es tracta de Massalcoreig. Aquestes fotografies les usarem en un futur per incorporar-les als objectes de marxandatge de l'ajuntament, tipus 'souvenirs' en format postal, tasses i pins o d'altres objectes que ens ajudin a la promoció del nostre poble i el seu entorn, diu l'alcaldessa.

L'Ajuntament considera que després de la bona acollida que ha tingut la iniciativa podria tenir continuïtat.

Comentaris