La matança del porc prepara la celebració del Carnaval de Soses

El municipi del Segrià va dur a terme el passat cap de setmana la matança del porc, que ha de servir d'àpat en el dinar de carnaval

Soses prepara el Carnaval amb la matança del porc 1
photo_camera Soses prepara el Carnaval amb la matança del porc

El municipi de Soses prepara la celebració del carnestoltes per aquest dissabte 11 de març, una iniciativa que impulsa el Club de Futbol amb el sopar de l'Ajuntament i que va tenir prolegomen aquest passat cap de setmana amb la matança del porc, en què es van preparar bona part de les viandes que se serviran al dinar del dia de Carnaval.

Soses prepara el Carnaval amb la matança del porc-CARTELLEl programa d'actes de la celebració del Carnaval l'obrirà l'esmorzar popular al Camp Municipal d'esports, on els organitzadors instal·laran un seguit d'atraccions infantils per tal que la quitxalla pugui divertir-se durant tot el matí. La jornada continuarà amb el dinar de Carnaval i tot seguit es disputarà el partit de futbol entre l'equip local i el d'Aitona.

En acabar el futbol, sortirà la rua del Carnaval, amb les carrosses, les comparses i la xaranga. La previsió és que la rua acabi cap a les 6 de la tarda a la Sala del Ball, on hi posarà la música Dj Nar6 Sound. A mitjanit, la festa seguirà amb el grup de versions Quartz i, a continuació, Dj Queralet.

Totes les carrosses participants en la rua rebran un obsequi, mentre que durant la nit es faran diferents sortejos, com ara un televisor LG 43, una tablet i un Smartbox.

comentaris