Més de 1.200 comensals participen a la Festa de les Cassoles d'Alcarràs

La penya Tutualecrem, guanyadora de la 15à edició d'un concurs que enguany tenia l'albergínia com a ingredient protagonista
photo_camera 'El Cullerot' se'l va endur la penya Tutualecrem, amb una cassola de samfaina i costella - Foto: Yasmina Castro (Ajuntament d'Alcarràs)

La quarta jornada de la Festa Major d'estiu d'Alcarràs s'ha celebrat aquest dissabte amb el plat fort de la Festa de les Cassoles i la 15a edició del concurs culinari 'El Cullerot'.

La trobada gastronònica va aplegar més de 1.200 persones al Pavelló Polivalent i el premi culinari se'l va endur la penya Tutualecrem, amb una cassola de samfaina i costella. 

Els participants van poder accedir a les instal·lacions per cuinar a partir de les onze del matí. El jurat estava format per l'Associació de les Mestresses de Casa d'Alcarràs i els membres d'Always Drinking Marching Band.

El Tir al Plat de la Festa Major, els jocs de fusta i la Rua de l'Aigua van ser les activitats programades i molt participatives, que van precedir la Festa de l'Escuma.

Finalment, el ball va ser el protagonista amb els balls de tarda i de nit, amb l'orquestra Costa Brava per finalitzar amb el concert de Sexenni, al recinte de les penyes, on es va celebrar la quarta i última nit de gresca durant tota la matinada.

festa escuma-1
Un gran nombre de públic va participar de la Festa de l'Escuma - Foto: Yasmina Castro (Ajuntament d'Alcarràs)

Comentaris