Més de 200 persones desfilaran a la Cavalcada de Reis d'Alcarràs

L'inici tindrà lloc a les 18.30 davant el Pavelló Poliesportiu i acabarà cap a les 8 de la tarda davant la plaça de l'Església amb la rebuda de Ses Majestats per part de la corporació municipal i els parlaments posteriors

 

Imatge d'arxiu de la Cavalcada de Reis d'Alcarràs
photo_camera Imatge de la Cavalcada de Reis d'Alcarràs de 2023

Alcarràs ja ho té tot a punt per a la celebració de la Cavalcada de Reis, que enguany batrà un record de participació, amb més de 200 persones desfilant pels carrers de la vila. El punt i final a la jornada festiva tindrà lloc a les 20.45 a Lo Casino, amb el lliurament de regals.

El recorregut de la Cavalcada 2024 que s'iniciarà a les 18.30 davant del pavelló poliesportiu, és el següent: carrer La Bassa - carrer Enric Granados – carrer Barceloneta - carrer Joan Maragall - carrer Joan XXIII - carrer Doctor Castells – Avinguda de l'Onze de Setembre - carrer Ernest Lluch – carrer Clamor - plaça del Toll – carrer Doctor Castells.

La Cavalcalda 2024 compta amb la participació i col·laboració de Protecció Civil, Quinta 2004, Quinta 2005, Amics dels Cavalls, Aula de Dibuix i Pintura i Bao-Bap Teatre, entitats a les que hem d'afegir 3 de debutants com Ares Dance Studio, Club Rítmica Alcarràs i l'Associació Guineans i Senegalesos d'Alcarràs. També hi participaran companyies locals (El Sidral) i catalanes (iproducccions, l'Avalot, Eventiart).

L'alcalde d'Alcarràs, Gerard Companys, ha explicat que després dels canvis motivats per la pandèmia, "tornem a recuperar la ubicació de la Plaça de l'Església com a lloc emblemàtic per rebre Ses Majestats"

Companys ha remarcat que "la Cavalcada és una festa que aplega moltíssima gent del poble a l'hora de participar" i ha afegit que "enguany hem començat a adquirir en propietat alguns elements de la rua".

La regidora de Festes, Marta Morreres, ha destacat "la tasca que s'ha fet per aconseguir que cada cop siguin més les entitats que s'impliquen i actuen en la Cavalcada. Des de la Regidoria de Festes d'Alcarràs, hem volgut fer una cavalcada molt participativa i inclusiva, amb nens, joves i adults, en un nou pas endavant perquè les festes impliquin tots els col·lectius de la nostra vila. I creiem que el treball ha donat els seus fruits".

Morreres també ha agraït la feina d'altres entitats que vetllen per la seguretat i perquè tot surti bé, "com Protecció Civil, els voluntaris tractoristes que portaran les carrosses dels Reis i del Camarlenc, la Brigada Municipal, la Brigada de Neteja i la Policia Local i, com no, la Comissió de Festes, que amb el personal tècnic de la Regidoria coordinem tot el funcionament".

La regidora de Festes ha afegit que "l'objectiu d'aquesta Cavalcada és que els nens i nenes d'Alcarràs gaudeixin d'aquesta nit màgica, que tant els il·lusiona. Cada gra de sorra que posaran tots i cadascun dels participants i entitats, serà important".

Comentaris