Més de 350 persones van participar en la VI Caminada Popular d'Aitona

A l'esdeveniment, que es fa en benefici del Centre d'Iniciatives Solidàries Ángel Olaran, van col·laborar una cinquantena de voluntaris

caminada popular interior
photo_camera Més de 350 persones van participar en la VI Caminada Popular d'Aitona

Amb l'objectiu de donar a conèixer l'entorn paisatgístic del poble i fomentar la pràctica de l'esport, l'Ajuntament d'Aitona va organitzar el passat diumenge 19 de març la VI Caminada Popular, un esdeveniment en benefici del Centre d'Iniciatives Solidàries Ángel Olaran.

En un dia esplèndid, més de 350 participants van contemplar la flor rosada dels presseguers i van gaudir del patrimoni aitonenc. La sortida va tenir lloc des del Pavelló Poliesportiu i els assistents van poder triar entre tres itineraris, els quals comptaven amb diversos punts d'avituallament. Les tres propostes -ruta curta (9,5 km), ruta mitjana (16,5 km) i ruta llarga (20 km)- combinaven espais forestals i camins rurals.

L'Ajuntament va valorar positivament l'alta participació alhora que va agrair la implicació i col·laboració dels més de 50 voluntaris que "van fer possible que la jornada lúdica fos un èxit d'assistència i diversió". 

Comentaris