Més usuaris de l'oficina de Turisme de Lleida a causa de l'entrada en funcionament del parador del Roser

S'han atès 899 persones durant el pont del 15 d'agost, un 30% més que en el mateix període de l'any passat

turisme
photo_camera Usuaris de l'oficina de Turisme de Lleida

L'oficina de Turisme de Lleida de la Paeria ha atès 899 persones entre la tarda del divendres 11 i la tarda del dimarts 15 d'agost.

La xifra representa un increment del 30% en relació amb el mateix període de l'any anterior.

Des de l'Ajuntament de Lleida han atribuït en bona part l'increment d'usuaris de l'oficina a l'entrada en funcionament el dia 10 del parador de turisme de Lleida 'Convent del Roser', de la xarxa estatal Paradores.

Joan Gómez, alcalde accidental de la ciutat, ha valorat satisfactòriament l'increment de persones ateses a l'oficina de Turisme de Lleida durant el pont del 15 d'agost, respecte al mateix període del 2016. Ha destacat l'interès creixent dels turistes per la capital del Segrià i també ha atribuït en part aquest augment d'usuaris de l'oficina a l'entrada en funcionament del parador de turisme de la ciutat. 

L'equipament turístic compta amb una mitjana de reserves superior al 90% pel que queda d'agost i també encara el setembre amb bones expectatives d'ocupació. Fins a finals d'any ja supera les 2.500 reserves.

Cal recordar que coincidint amb la seva estrena, el parador obsequia els seus clients amb entrades gratuïtes a la Seu Vella i al castell de Gardeny, fruit dels acords assolits amb el Consorci del Turó de la Seu Vella i amb Turisme de Lleida.