Les Mestresses de Casa d’Alcarràs recapten 740 euros per AFANOC Lleida

Les Mestresses de Casa d'Alcarràs
photo_camera Cada any destinen els diners recaptats a una entitat benèfica

L’Associació de Mestresses de Casa d’Alcarràs ha fet entrega a AFANOC Lleida, la delegació lleidatana de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, d’un total de 740 euros recaptats amb la venda de torrades de Santa Teresa en la passada edició de la Fira del Rebost d’aquesta localitat del Segrià, celebrada el 21 d’octubre. Durant la jornada, l’entitat va comptar amb un estand on van vendre aquests dolços elaborats per les mateixes integrants de l’associació.  

Cada any, l'entitat destinea els diners recaptats amb la venda dels dolços a una entitat benèfica

En aquesta ocasió, les Mestresses de Casa van optar per col·laborar amb AFANOC Lleida i van esgotar totes les unitats elaborades, més de 1.200. Els assistents a la fira van poder comprar-ne dues per un euro i la iniciativa també va comptar amb aportacions de mestresses que no havien pogut fer torrades.

Implica't, la campanya d'AFANOC

La iniciativa s’emmarca dins la campanya Implica’t d’AFANOC. Els Implicats són activitats que proposen altres entitats, persones o col·lectius amb caire puntual amb l’objectiu de difondre la tasca de l'entitat i recaptar fons. El Jo m’implico agrupa projectes de tota mena (esportius, musicals, artístics, literaris, populars, reptes personals, etc.) impulsats tant per famílies amb infants o adolescents amb càncer com per ciutadans conscienciats, entitats, treballadors de les empreses o petits comerços, entre d’altres.  

Comentaris