Èxit de participació al passatge del terror de Montoliu de Lleida

800 persones visiten Montoliu en un cap de setmana terrorífic
Passatge del terror de Montoliu, ambientat a l'entorn d'un circ
photo_camera Passatge del terror de Montoliu, ambientat al voltant d'un circ

El passat cap de setmana, Montoliu de Lleida va reviure l'atmosfera tenebrosa amb la celebració del seu ja emblemàtic passatge del terror. L'edició d'enguany va girar al voltant d'un circ terrorífic amb domadors, malabaristes, pallassos, forçuts, ballarines i moltes altres sorpreses.

Gairebé 70 actors i voluntaris, van contribuir un cop més a fer realitat aquesta activitat que s'ha convertit en una cita obligada en el calendari dels aficionats al gènere de terror de la comarca.

Des de l'organització, s'han mostrat molt satisfets per la aclaparadora resposta del públic i la seva valentia enfrontant les inclemències climàtiques que no van aconseguir espantar els valents espectadors. A més, s'ha destacat el rotund èxit de l'oferta de castanyes i els temptadors entrepans calents, que van contribuir a mantenir l'esperit festiu.

El passatge del terror, organitzat per l'Associació de Halloween de Montoliu i l'Associació de Joves A Cop de Xapo i Na Fen, en estreta col·laboració amb l'Ajuntament de Montoliu de Lleida, va posar el colofó a una altra edició exitosa, i l'organització ja té la mirada posada en l'edició de l'any vinent.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement