La multinacional Stratesys obre un centre tecnològic a Lleida que donarà feina a uns 50 professionals

La multinacional Stratesys, amb presència en vuit països i més de 800 empleats, ha obert al Parc Científic de Lleida un centre tecnològic que oferirà suport a més de 250 empreses de tot el món. La companyia, especialitzada en serveis digitals i tecnologia SAP, té previst comptar durant el 2018 amb una plantilla formada per 50 professionals. Aquest equip estarà integrat per perfils de diferents àrees d'especialització en àmbits com ara les finances, relacions laborals, logística i enginyeries, entre altres, i els coneixements de les quals s'orientaran a la innovació i l'aplicació tecnològica a través d'un programa de formació específic impartit per la firma.

La incorporació de professionals a la companyia es desenvoluparà en el marc d'un programa d'apropament d'Stratesys al món universitari que, en aquest cas, es focalitza fonamentalment en la Universitat de Lleida (UdL) i al qual es podran incorporar els estudiants interessats.

Especialitzada en serveis digitals i tecnologia SAP, oferirà suport des del Parc Científic de la capital del Segrià a més de 250 empreses de tot el món

Dins de l'estratègia d'Stratesys adquireix especial rellevància el model de col·laboració establert amb l'Ajuntament de Lleida i la UdL, basat en el nou concepte de Living Labs on s'investiguen i desenvolupen solucions innovadores en àmbits com ara la robòtica, Big Data, Intel·ligència Artificial o l'Internet de les coses, verificant la seva usabilitat i viabilitat per llançar-les al mercat. 

El centre està liderat per Blas Calataiud, responsable de la línia de negoci de Tecnologia d'Stratesys, qui ha assegurat que "el suport de l'Ajuntament de Lleida i del propi Parc Científic i Tecnològic, així com la possibilitat d'accedir a professionals qualificats a l'àrea d'influència, han estat determinants a l'hora de triar aquesta localització per a la posada en marxa del nou centre d'operacions de la companyia". 

La nova oficina s'integra a la Xarxa de Centres Experts de Stratesys localitzats tant a l'estat espanyol com en altres països, i presta serveis en remot per a projectes que s'estan duent a terme en qualsevol localització, propiciant un model de treball global que es focalitza fonamentalment a les àrees de les finances, mobilitat, business warehouse i diferents llenguatges de programació (Java, .NET i ABAP), entre altres. 

A més de l'Estat, Stratesys està present a Portugal, Estats Units, Mèxic, Brasil, Xile, Colòmbia i Xina, països en els quals s'ha posicionat com un partner de referència per al desenvolupament i implantació de solucions SAP i OpenText.

Comentaris