Municipis del Baix Segrià s’uneixen a Albatàrrec per celebrar la 3a edició de l’Ancesa Jove

Se celebrarà aquest dissabte dia 17 i com a novetat d'enguany, les entrades als concerts seran gratuïtes

Ancesa_jove_2017_VR interior
photo_camera Presentació de la tercera edició de Ancesa Jove, amb els organitzadors i el cartell promocional

El municipi d’Albatàrrec acollirà aquest any la tercera edició de l’Ancesa Jove, que se celebrarà aquest dissabte 17 de juny, segons han anunciat els organitzadors a la roda de premsa que ha acollit la Diputació de Lleida aquest dilluns, i la qual ha comptat amb la vicepresidenta segona de la Diputació de Lleida, Rosa Pujol; el vicepresident primer del Consell del Segrià, David Masot; la regidora de Cultura d’Albatàrrec, Dolors Clariana, i la membre de l’Ancesa Jove, Alba Castellví.

Aquesta trobada és itinerant i compta amb l’organització i suport de les associacions de joves de 13 municipis de la comarca del Segrià, especialment els pobles del Baix Segrià: Torres de Segre, Aitona, Sarroca de Lleida, Albatàrrec, Aspa, Alfés, Montoliu de Lleida, Llardecans, Maials, Almatret, Sunyer, Sudanell i, com a novetat d’aquest any, s’hi incorpora Torrebesses. També compta amb el suport del Consell Comarcal del Segrià i de la Diputació de Lleida.

Els organitzadors preveuen aplegar un miler de joves

Durant la seva intervenció, la vicepresidenta Rosa Pujol ha felicitat els organitzadors d’aquesta iniciativa totalment consolidada que programa activitats adreçades als joves durant tot l’any per tal de donar a conèixer els municipis de la comarca. La culminació d’aquestes activitats serà l’Ancesa Jove que se celebrarà dissabte a Albatàrrec, on s’aplegaran un miler de joves.

Pel que fa a les novetats d’aquesta tercera edició, seran dues: la data, que s'avança al 17 de juny en lloc de per la revetlla de Sant Joan, i la gratuïtat de l’entrada als concerts de la nit que tindran lloc al Parc del Riu.

Les activitats es desenvoluparan durant tota la jornada. Així, Del dissabte al matí, a la Casa Cultural del poble, tindrà lloc un fòrum d’alcaldes, regidors de joventut i entitats juvenils, amb l’organització de taules rodones de debat i tallers formatius. Seguidament, a les 13 hores, un vermut al Pub Equinocci amenitzat amb el grup Jam Band.

A la tarda, al pati de les escoles velles, Ancesa contes a càrrec de Nopatiskos Conta Contes. A les 19.30 hores, com a novetat, es pintarà un mural per deixar petjada d’aquesta festa, mentre que a les 21.30 hores s’encendrà la foguera i tindrà lloc el sopar popular amb la companyia del cantautor Lo Martí de Térmens. A mitjanit, al Parc del Riu, els concerts amb entrada gratuïta de A KontraKorrent, Doctor Prats, Tremendos versions i Nar6sound discomòbil.

Els organitzadors han informat també que, com en les anteriors edicions, hi haurà servei de busos entre els pobles.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement