Torrefarrera posa en funcionament el tanc de tempesta de la conca Sud del municipi

Els tècnics expliquen el funcionament del tanc de tempesta de Torrefarrera
photo_camera Els tècnics expliquen el funcionament del tanc de tempesta de Torrefarrera

Torrefarrera va posar en funcionament el passat dijous el tanc de tempesta de la conca Sud de Torrefarrera, situat al final del carrer Mossèn Cinto Verdaguer. L'alcalde de Torrefarrera Jordi Latorre va visitar la nova infraestructura, acompanyat del president de la Diputació Joan Reñé.

Latorre va explicar que amb aquesta obra, juntament amb altres intervencions dutes a terme pel consistori, s'ha aconseguit pal·liar les freqüents inundacions a la part baixa de Torrefarrera

Els tècnics expliquen el funcionament del tanc de tempesta de TorrefarreraEl tanc de tempesta de Torrefarrera té una capacitat de 1.180 metres cúbics, per acollir l'excés d'aigua de pluja de la conca Sud del municipi. Aquesta intervenció ha de servir per evitar les molestes inundacions a la part baixa del poble, que comprèn els carrers al sud de la rambla Sant Jordi.

La infraestructura ha suposat una inversió de 410.001 euros, dels quals 90.000 euros han estat subvencionats per la Diputació de Lleida

Les vies beneficiades directament per la millora són el mateix carrer Mossèn Cinto Verdaguer, l'av. Europa, el carrer les Eres, el carrer Alzinar, el passatge del Parc i el Complex Esportiu de Torrefarrera; i indirectament, la resta dels carrers de la part baixa, per la reducció de l'aportació d'aigua.

Comentaris