Nova sessió solidària a Alpicat dins una nova entrega de les Jornades Sanitàries

Jordi Baiget, de Pallassos sense fronteres, i Gabriel Solans, com a doctor 'pallapupes', van impartir la jornada Riure per viure

jornades sanitaries alpicat interior
photo_camera La Sala d’Actes del Casal va acollir una nova sessió de les Jornades Sanitàries d’Alpicat

La Sala d’Actes del Casal va ser l’escenari, aquest divendres, d’una nova sessió de les Jornades Sanitàries d’Alpicat que va girar al voltant del tema Riure per viure i que va anar a càrrec de Jordi Baiget i Gabriel Solans.

Aquesta jornada, que va comptar amb el suport de Pallassos sense Fronteres, Pallapupas i Alpicat Solidari, va fer incís en la necessitat de dotar d’un component de suport psicològic i emocional qualsevol acció humanitària. Aquestes entitats col·laboren amb el servei de Pediatria de l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida i, amb les seves píndoles d’humor, fan que els tractaments i les exploracions dels infants ingressats siguin millor acceptades i tolerades. En aquest sentit, Jordi Baiget va parlar de les accions que ha desenvolupat Pallassos sense Fronteres, mentre que Gabriel Solans va explicar la seva experiència com a doctor ‘pallapupes’.

Aquest dimecres dia 23 es farà una sessió sobre voluntats anticipades

Les Jornades Sanitàries continuaran aquest dimecres, dia 23, amb la sessió Voluntats anticipades, a càrrec de Carles Roca, membre del Comitè d’ètica assistencial d’atenció primària de l’ICS, per acabar el dia 30 amb Vanessa Pera, psiquiatre del CSMIJ Lleida (Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil), que parlarà de ‘Trastorns de l’adolescència’. Tot seguit es durà a terme la cloenda de les jornades.

Comentaris