Èxit de participació a l'activitat 'Ouija al laberint' de Granja Pifarré

L'experiència immersiva i 'terrorífica' tanca la temporada del Laberint de l'Horta 
IMG_0341
photo_camera "Ouija al laberint" ha comptat amb la participació de 25 actors i actrius

Durant més de dos mesos, Granja Pifarré ha proposat el "Laberint de Panís," on més de 1200 participants han participat en proves agroculturals per conèixer l'horta lleidatana i la seva pagesia. La temporada del Laberint de l'Horta es va iniciar el 19 d'agost i durant tots els caps de setmana ha ofert visites a Granja Pifarré. L'activitat agrocultural va concloure aquest dissabte 28 d'octubre amb l'esdeveniment "Ouija al laberint".

1
La tercera edició del laberint del terror ha estat un èxit amb més de 250 participants

"Ouija al laberint" és una col·laboració entre el grup teatral Hangar de Magraners i Granja Pifarré, una experiència immersiva en format passatge del terror, amb una història centrada en incendis i homicidis a l'Horta. El públic lleidatà ha premiat la proposta perquè el divendres 27 d'octubre es van esgotar les entrades.

Els participants havien de recórrer un laberint ple de misteri i experimentar una història de terror amb 25 actors i actrius, música tenebrosa, fum i personatges sinistres. Un ambient que va transportar la gent a un paratge fantàstic i sorprenent. La tercera edició del laberint del terror ha estat un èxit amb més de 250 participants.

A més de l'experiència de terror, l'empresa familiar de l'Horta, Codi 0, va oferir un menú especial i temàtic al bar terrassa de Granja Pifarré amb productes de proximitat.

Comentaris