09.12.2021 |
Territoris.cat

Plusfresc inaugura la seva primera botiga a Corbins

L’establiment té una superfície de compra de 375 m² i suposa la creació de 5 llocs de treball
Botiga Plusfresc Corbins
Plusfresc inaugura un nou establiment a Corbins
Plusfresc inaugura la seva primera botiga a Corbins

Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, ha obert aquest dilluns la seva primera botiga a Corbins, municipi de la comarca de Lleida. Aquest nou establiment, que compta amb 375 m² de superfície de venda, està situat al Carrer Calvari, 26, i ha suposat la creació de 5 nous llocs de treball. 

La companyia, que té com a principals compromisos la qualitat de producte i la millor experiència de compra pels seus clients, disposa actualment de 78 establiments a Catalunya i Aragó, la major part d’ells situats a la província de Lleida. 

“Estem molt contents de començar l’any incorporant al nostre negoci una nova botiga, des de la qual, tal i com fem a la resta d’establiments de la companyia, volem oferir el millor producte fresc i un servei basat en la proximitat i la confiança”, explica Francisco González, director general de Plusfresc.

Compromesos amb l’entorn i la qualitat

Amb la inauguració de la botiga de Plusfresc a Corbins, la cadena de supermercats reafirma el seu compromís amb els seus clients mitjançant, un cop més, l’oferta de productes frescos i de la terra. Sota el seu lema “El súper que t’estima”, ofereix un ampli assortiment de fruites i verdures fresques i de producció local, com en la resta de les seves botigues.

La secció de carnisseria també compta amb la qualitat de la zona de Lleida. En aquest sentit, Plusfresc ofereix la seva gamma 100% criat a Lleida, un distintiu per la vedella, el porc, el xai, el conill i d’altres elaborats amb el que potencia el seu compromís amb els ramaders de la zona. Com bé indica el seu nom, es tracta de carn que ha estat criada 100% a Lleida i que s’obté a partir de bestiar alimentat amb fórmules creades específicament per ells i criat en granges de la província. En aquesta nova botiga els clients podran trobar carn amb aquest distintiu en lliure servei per comprar segons el que necessitin.

Aquesta nova botiga també inclou una secció d’alimentació envasada on destaquen productes locals i de proximitat i fleca - amb pa de forner i pa fet diàriament a la botiga-. Precisament en aquesta secció, la companyia va substituir l’any passat totes les bosses de plàstic per bosses compostables, convertint-se en la primera cadena de supermercats en prendre aquesta decisió. Fetes amb paper, les bosses inclouen una finestra lateral elaborada amb material totalment compostable. La companyia va incloure a més en el disseny de la bossa les instruccions per indicar als seus clients com separar aquesta part per després poder-la llançar al contenidor marró.

De la mateixa manera que a la resta de les seves botigues, la nova botiga de Corbins incorpora totes les mesures que la cadena ha estat implantant als seus establiments en els últims anys amb la voluntat de contribuir a preservar el medi ambient. En aquest sentit, fa dos anys, l’empresa va eliminar el 100% de les bosses de plàstic als seus locals, substituint-les per d’altres fetes amb materials reutilitzables, com la ràfia i el niló, i d’altres fabricades amb materials més respectuosos, com el paper, les bosses compostables i les caixes de cartró. A més, tot i que la normativa no ho requeria, va substituir també les bosses de les seccions de carn, peix, fruita i verdura i congelats per bosses compostables i de malla reutilitzables.   

La nova botiga de Corbins compta també amb productes de drogueria i higiene corporal. A més, tal i com passa a la resta de botigues de la companyia, els clients que disposin de la Targeta Plusfresc o de l’APP Plusfresc, podran gaudir de diferents avantatges com vals i descomptes, a més de poder donar un cop d’ull a les campanyes promocionals i consultar l’afluència de la botiga en els diferents horaris per comprar de forma online, entre d’altres.

Plusfresc inaugura la seva primera botiga a Corbins
comentaris