28 d'octubre

La poetessa Dolors Miquel serà homenatjada a la 3a edició del Premi de Recitació Poètica del Segrià

El certamen oferirà un premi de 500 euros a la millor rapsòdia i dos de 250 al millor poema original i a la categoria jove

La poeta Dolors Miquel.
photo_camera La poeta Dolors Miquel.

El Consell Comarcal del Segrià ha convocat la 3aedició del Premi de Recitació Poètica del Segrià, en què Dolors Miquel serà la poeta homenatjada.

Les inscripcions per participar-hi es podran fer fins al 26 d’octubre

El certamen tindrà lloc el 28 d’octubre al Teatre de l’Escorxador de Lleida i consistirà en un recital en directe de poesia en llengua catalana.

Cada participant haurà d’interpretar dos rapsòdies: la lectura del poema ‘Univers amb gall’ de Dolors Miquel i un poema de tria lliure, original de la persona participant o d’altres autores i autors que es considerin.

Hi haurà tres premis: el Premi a la millor rapsòdia, dotat amb 500 euros; el Premi al millor poema original, amb 250 euros, i la presència a la publicació que el Consell Comarcal edita en motiu del Premi Literari de Relats Curts 'Històries Vives del Segrià'; i el Premi a la categoria jove (de 16 a 25 anys), amb 250 euros.

El jurat estarà integrat per l'escriptor Eduard Batlle, la tècnica Rosa Messalles, l'actor Jaume Belló, i Teresa Malla, cap de Cultura del Consell

El certamen vol fomentar els valors literaris i promoure i animar el llenguatge oral com a mitjà de creació i comunicació, especialment entre la població juvenil.

Comentaris