La revista Enderrock distribuirà 4.000 exemplars del doble CD Estrats III-Sons de Ponent

La iniciativa es presentarà el proper 15 de desembre a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, amb l’actuació del Petit de Cal Eril, Hoven i Lasta Sanco, entre altres

Presentació d'Estrats III-Sons de Ponent
photo_camera Presentació d'Estrats III-Sons de Ponent

Un total de 4.000 exemplars del doble CD Estrats III-Sons de Ponent s’han encartat amb el número de desembre de la revista musical especialitzada Enderrock.

Enderrock ofereix un complet informe sobre l’actualitat de la música a Ponent

Les terres de Ponent són les grans protagonistes del número 325 de la revista Enderrock, atès que, a través del recopilatori Estrats es repassa l'escena musical de les comarques lleidatanes, es coneix a cadascun dels artistes que participen en la iniciativa Estrats d'enguany, i s'entrevisten alguns dels artistes de Ponent del moment, com Joan Blau, Yung Rajola i Vernal.

Pel que fa al doble disc Estrats III-Sons de Ponent (AutoEditarte, 2021), és un repàs de l'explosió sonora que viu actualment l'escena musical lleidatana.

Estrats-Sons de Ponent és un projecte liderat pel Servei de Joventut 'Jove_Segrià' del Consell Comarcal del Segrià que compta amb la col·laboració de la Direcció General de Joventut

La revista es presentarà el dimecres 15 de desembre a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, en una vetllada en la que actuaran alguns dels músics que formen part del CD.

Així, a les 19.00 hores s'obriran les portes del recinte i a les 19.30 hores començarà l'Enderrock Sona de desembre amb El Petit de Cal Eril, que presentarà el seu darrer treball, ‘N.S.C.A.L.H.’, que donarà pas a les actuacions de Hoven, Lasta Sanco, Ego, Yung Rajola i Marc Vi, Ese de la Cinta i Valdivia, Neptú i Anser, tots els quals han participat en el nou volum d’Estrats. 

Comentaris