Rosselló crea l’Escola d’Atletisme Bonaventura Baldomà

En homenatge a l’atleta rossellonès i màxim representant de l’atletisme a les terres de Lleida

Escola Atletisme Rosselló
photo_camera Presentació a l’Ajuntament de Rosselló de l'Escola Atletisme

L’Ajuntament de Rosselló, l’Esbart Rossellonès i el Consell Esportiu municipal han posat en funcionament l’Escola d’Atletisme que portarà el nom de Bonaventura Baldomà, atleta nascut a la localitat i màxim exponent de l’atletisme de les terres de Lleida.

Aquesta iniciativa s’ha materialitzat amb la presentació de l’escola, el passat divendres 29 d’abril, a l’Ajuntament de Rosselló i amb la presència dels familiars directes d’una de les institucions de l’esport lleidatà del segle XX, en Bonaventura Baldomà. L’objectiu d’aquesta escola, dirigida per Laura Contreras, monitora d’atletisme, és que els nens i nenes s’iniciïn en l’atletisme i adquireixin les habilitats i valors que proporciona la pràctica de l’esport.

L’Escola d’Atletisme Bonaventura Baldomà tindrà la seva seu a la nova zona esportiva que està habilitant l’Ajuntament de Rosselló on abans hi havia l’antic camp de futbol. Aquesta zona s’està transformant amb un espai per a bitlles, dues pistes de pàdel, una de tennis i la zona habilitada per a la pràctica d’atletisme.

Comentaris