04.08.2021 |
Territoris.cat

Rosselló recapta 6.114 euros per a La Marató de TV3

Més de 900 persones van participar en les diverses activitats organitzades

Rosello  per La Marato 1 interior
Durant tota la jornada es van realitzar nombroses activitats amb una gran participació ciutadana
Rosselló recapta 6.114 euros per a La Marató de TV3

L’Ajuntament de Rosselló va organitzar el passat dissabte un seguit d’activitats per celebrar els 25 anys de La Marató de TV3, enguany dedicada a l’ictus, amb la col·laboració de múltiples entitats, associacions i comerços del municipi. La jornada va comptar amb una gran participació, mostrant els veïns i les veïnes de Rosselló el seu cantó més solidari, amb la recaptació de 6.114,25 euros.

Una sessió de gimnàstica, una pedalada popular o una desfilada de moda, van ser algunes de les activitats

Des del consistori es va valorar molt positivament la diada d’enguany, "ja que es van recaptar valuosos fons per una causa solidària, superant les xifres rècord d’edicions anteriors i contribuint a la participació massiva de més de 900 persones en les diverses activitats". D’ençà que es van iniciar les diades solidàries per La Marató de TV3 el 2012, Rosselló ha recaptat la xifra rècord de 29.256,05 euros.

Durant el matí es va fer una Fira d'Entitats

La jornada de dissabte va començar a les 9 del matí amb una Fira d’Entitats, que va donar pas a una classe de gimnàstica saludable i una pedalada popular. A la tarda, va tenir lloc una passarel·la de models on diverses botigues d’àmbit local van poder mostrar les seves tendències, sent la majoria de models, veïnes i veïns del municipi d’entre 4 i 70 anys.

Rosselló recapta 6.114 euros per a La Marató de TV3
comentaris