'Alpitalent', el concurs de talents ja té cinc finalistes

La primera semifinal va omplir La Unió i va classificar Mónica Novillo, Ariadna Piqué, Judit Corbella, Marc Aixut i Laura Olano.

flamenc monica novillo
photo_camera El grup de flamenc de Mónica Novillo durant la gala - Foto: Alpitalent

La segona edició de l'Alpitalent, el concurs de talents d’Alpicat, es va posar en marxa el passat dissabte amb la primera semifinal, de la qual en van sortir els primers cinc classificats per a la gran final, prevista pel dissabte 29 d’abril. Abans, però, se celebrarà la segona semifinal, programada pel dissabte 15, i que ha té les entrades a la venda. 

marc aixut
L'alpicatí Marc Aixut va captivar el públic amb la seva guitarra - Foto: Alpitalent

El Teatre La Unió es va tornar a omplir per gaudir del talent de les Terres de Ponent, amb gairebé 200 persones que van presenciar la primera semifinal.

judith corbella
Moment de l'actuació de Judith Corbella - Foto: Alpitalent

Cal destacar que la primera actuació de la gala ja va obtenir l’accés directe a la final, va ser concretament el grup de flamenc de Mónica Novillo, amb una de les seves integrants resident a Alpicat. Ho va aconseguir gràcies al botó daurat atorgat per Eva Espejo.

L’altre botó daurat va ser per a la lleidatana Ariadna Piqué, després que Aida Flix li donés també l'accés directe a la final. 

També van accedir a la final com a concursants més votats pel públic la bell-lloquina Judit Corbella, de només 11 anys, amb el 36% dels vots; l’alpicatí Marx Aixut, que va captivar el públic amb la seva guitarra i es va classificar amb l'11% dels vots; i la lleidatana Laura Olano, que, a l’igual que ja va fer l’any passat, també va passar a la final, en aquesta ocasió amb el 10% dels vots. 

ariadna piqué
La lleidatana Ariadna Piqué durant la seva actuació a la gala - Foto: Alpitalent

Al jurat, a més dels esmentats Eva Espejo i Aida Flix –que s’hi ha incorporat en aquesta edició–, hi figura també Antoni Tolmos. I com a mestre de cerimònies i presentador, repeteix Ferran Aixalà, amb la qual cosa la diversió està garantida.

La propera entrega arribarà el dissabte 15 a les 18.00 hores amb la segona semifinal, que ja ha posat a la venda les entrades.

laura olano
Laura Olano a l'igual que ja va fer en l'edició passada, va passar a la final - Foto: Alpitalent

Comentaris