27.10.2021 |

Soses acull la inauguració oficial del cicle de cultura ‘Escenaris Singulars’

El cicle, que es desenvoluparà fins al 5 de setembre, visitarà pròximament Almenar, Torrebesses, Llardecans i Montoliu de Lleida

'Escenaris Singulars' a Soses.
'Escenaris Singulars' a Soses.
Soses acull la inauguració oficial del cicle de cultura ‘Escenaris Singulars’

Soses va acollir ahir diumenge 25 de juliol la inauguració oficial del projecte cultural ‘Escenaris Singulars’, una nova proposta de l’àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià.

Tot i que la setmana passada ja es va celebrar la primera sessió a Torres de Segre, aquesta segona sessió va servir per inaugurar oficialment el cicle

La sessió d’ahir va incloure una visita guiada a l’església de Sant Llorenç que portava per títol ‘Descobrint l’església de Sant Llorenç’, declarada Bé Cultural d’Interès Local i patrimoni arquitectònic.

Més tard, la companyia El Sidral va oferir a l’aire lliure l’espectacle familiar ‘Històries impossibles’ a la plaça de l’Església.

La tercera parada del cicle ‘Escenaris singulars’ tindrà lloc el dia 15 d’agost a l’església parroquial de Santa Maria d’Almenar, que rebrà l’espectacle poètic-musical ‘Camins a la introspecció’ amb Eric Kahn i Andrea Quirós. Amb la següent sessió, el dia 21 d’agost, es visitarà l’església de Sant Salvador de Torrebesses i es podrà veure l’obra per a tots els públics, ‘La venjança de don Mendo’, amb Teatre del Talión.

Les dos darreres cites arribaran simultàniament el 5 de setembre: d’una banda, a la Farmàcia Tomàs Pinyol de Llardecans amb Pop Pino Quartet, que oferirà ‘Love Songs’, una sessió de pop en format de música de cambra; i de l’altra, a l’església de la Nativitat de Montoliu de Lleida amb un concert amb el quartet vocal EnCantades.

El propòsit de l'experiència és sumar patrimoni arquitectònic i manifestacions culturals amb visió de territori i promoció cultural

Soses acull la inauguració oficial del cicle de cultura ‘Escenaris Singulars’
comentaris