07.12.2022 |

Soses clausura amb satisfacció la primera Fira d'Entitats

Pràcticament tot el poble ha sortit al carrer a interactuar amb les associacions. Famílies amb nens, avis, avui tothom ha pogut conèixer de primera mà totes les activitats que es realitzen al municipi de Soses
Primera Fira d’Entitats de Soses ©Soses
Primera Fira d’Entitats de Soses ©Soses
Soses clausura amb satisfacció la primera Fira d'Entitats

El municipi de Soses reunia per primera vegada les entitats locals amb la voluntat de presentar els projectes i activitats del teixit associatiu. Durant tot el matí del diumenge 19 entitats han explicat a veïns i visitants quina és la seva tasca, a qui va dirigida i el seu programa d'activitats. El director dels serveis territorials d’Educació a Lleida Claudi Vidal, a estat l'encarregat d'inaugurar el certamen, acompanyat de l'alcaldessa del municipi del Segrià, Sandra Marco.

Primera Fira d’Entitats de Soses ©SosesL'alcaldessa de Soses ha mostrat la seva satisfacció pel nombre de participants en la primera edició de la fira, “pràcticament tot el poble ha sortit al carrer a interactuar amb les associacions. Famílies amb nens, avis, avui tothom ha pogut conèixer de primera mà totes les activitats que es realitzen al municipi de Soses”

Marco a afegit que s’ha creat un ‘Passaport’ el qual et segellaven cada vegada que visitaves una associació “Aquest passaport ha servit després per realitzar diferents sortejos entre tots els assistents, ja que cada entitat ha ofert un detall per sortejar”   

Soses clausura amb satisfacció la primera Fira d'Entitats
comentaris