Tallers A. Miquel dóna un vehicle al Banc d'Aliments d'Alpicat

El Projecte Banc d’Aliments d’Alpicat neix a partir d’una iniciativa conjunta de l’Ajuntament d’Alpicat i l’ONGD Alpicat Solidari que té com a objectiu, en primera instància, lluitar contra la fam d’aquí.

Vehicle Interior
photo_camera El director de tallers A. Miquel lliura el vehicle a Alpicat Solidari

Tallers A. Miquel, concessionari de la marca Linde, va fer donació, la setmana passada a Sidamon, d’un vehicle a la ONGD Alpicat Solidari per al projecte Banc d’Aliments d’Alpicat. Ara, aquesta furgoneta serà convenientment retolada i adaptada per al transport dels aliments que, de manera quinzenal, hauran de rebre les famílies beneficiàries. 

El Projecte Banc d’Aliments d’Alpicat neix a partir d’una iniciativa conjunta de l’Ajuntament d’Alpicat i l’ONGD Alpicat Solidari que té com a objectiu, en primera instància, lluitar contra la fam d’aquí, tot facilitant a les famílies amb menys recursos l’accés a aliments i a productes de primera necessitat, i, en segon lloc, evitar que els aliments consumibles però no comercialitzables siguin destruïts i se’ls hi pugui donar un destí social.

Així, amb una periodicitat quinzenal s’elaboren lots d’aliments provinents dels Grans Recaptes, del Banc dels Aliments de Lleida, del programa d’ajuda alimentària de la Unió Europea i d’altres donacions, sempre amb la col·laboració dels Serveis Socials del Consell Comarcal, que són els encarregats d’elaborar les llistes de les famílies beneficiàries per rebre els lots d’aliments a la seu d’Alpicat Solidari.

Comentaris