Torre-serona inaugura les noves piscines municipals

Els nous equipaments compten amb el suport de la Diputació de Lleida
Torre-serona_3
photo_camera El jovent del poble ha estat protagonista de l'acte amb un bany inaugural

Torre-serona ha inaugurat les seves noves piscines municipals, un equipament que ja es va poder gaudir l'estiu passat, però que no s'ha finalitzat fins a enguany.
L'acte ha comptat amb l'alcalde de Torre-serona i vicepresident primer de la Diputació, Agustí Jiménez, i la delegada del Govern a Lleida, Montse Bergés, amb l'assistència del subdelegat del Govern d'Espanya a Lleida, José Crespín; el president del Consell Comarcal del Segrià, David Masot; els diputats Joan Gilart i Antoni Carré, i diferents alcaldes i alcaldesses, entre d'altres. 

Torre-serona_1

En la seva intervenció, Jiménez ha destacat que "Torre-serona és un micropoble a tocar de Lleida i altres municipis importants del Segrià nord, que a poc a poc s'ha anat dotant de serveis essencials per la seva població, un d'ells és el que avui tots plegats estem inaugurant, les piscines municipals, una obra llargament demandada i que si no fos per programes tan importants com el PUOSC (Pla únic d'Obres i Serveis de Catalunya), serien molt difícils d'executar amb un pressupost ordinari com el que tenim anualment. També donar les gràcies a institucions supramunicipals com és la Diputació de Lleida, ja que la suma de l'ajuda de tots plegats dona pas a la zona on avui ens trobem".

Per la seva banda, Bergés ha assenyalat la importància de les piscines als municipis com a "refugi climàtic i espai de retrobament en comunitat".
El jovent del poble ha estat protagonista de l'acte amb un bany inaugural, que ha donat pas a un petit refrigeri i una copa de cava a la pista poliesportiva.

Comentaris