27.11.2022 |
Territoris.cat

Torrebesses organitza la I Caminada de la Pedra Seca

El diumenge dia 9 d'abril i amb la possibilitat de triar entre dos recorreguts de 10 o de 5,5 kilòmetres

Torrebesses organitza la I Caminada de la Pedra Seca

cartell pedra seca cartell texteEl Centre d’Interpretació de la Pedra Seca, juntament amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Torrebesses i el Consell Esportiu del Segrià, ha organitzat pel dia 9 d’abril la primera edició de la Caminada de la Pedra Seca, que ja ha obert inscripcions.

La sortida es donarà a les 9 del matí des de Torrebesses, al mateix punt on hi haurà l’arribada. Els participants podran optar entre dos recorreguts: un de 10 kilòmetres amb 200 metres de desnivell, i un altre de 5,5 kilòmetres amb 100 metres de desnivell. Les inscripcions es podran fer fins al 7 d’abril via online i també presencialment al Centre d’Interpretació de la Pedra Seca. El preu de la inscripció és de 8€ i inclou fruita, beguda, dorsal i entrepà a l’arribada. Entre tots els inscrits se sortejaran tres vermuts per a dues persones a qualsevol bar de Torrebesses.

El Centre d’Interpretació de la Pedra Seca és l’organitzador d’aquesta cita juntament amb l’Ajuntament i el Consell Esportiu del Segrià

El Centre d'Interpretació de la Pedra Seca és l’entitat aglutinadora de rutes relacionades amb aquest element tan característic de la zona, així com el lloc de reunió per parlar d'arquitectura popular. Organitza diverses exposicions i sortides de senderisme per veure les construccions de pedra seca i el patrimoni del terme de Torrebesses. 

Podeu trobar més informació a: http://www.turismetorrebesses.com/. Us podeu inscriure a: http://www.iter5.cat/inscripcions/formCursa.php?id=962.

Torrebesses organitza la I Caminada de la Pedra Seca
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement