29.11.2022 |
Territoris.cat

Torrefarrera acull la VII Jornada de Fructicultura

Fructicultura Torrefarrera interior
Imatges de la VII jornada de Fructicultura, que va tenir lloc ahir al CEI Torrefarrera
Torrefarrera acull la VII Jornada de Fructicultura

Ahir dimecres, 14 de febrer, va tenir lloc a Torrefarrera la VII Jornada de Fructicultura, organitzada pel Departament d’Agricultura amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat. Una quarantena d'agricultors han participat en aquesta jornada celebrada al CEI Torrefarrera que ha abordat les bases i tècniques de la producció de fruita ecològica i on agricultors que apliquen aquestes tècniques han explicat la seva experiència.

Una quarentena d'agricultors han participat a la VII jornada de Fructicultura, dedicada a la producció de fruita ecològica

La presentació ha anat a càrrec del regidor de Medi Ambient, Josep Ramon Mangues, qui ha destacat el creixent interès dels consumidors per la fruita ecològica, motiu pel qual es fan necessàries jornades sobre el tema com la que acull avui Torrefarrera.

L’alcalde, Jordi Latorre, remarca que el compromís de l’equip de govern amb el sector agrícola i amb jornades de formació com aquesta que ajuden els nostres professionals a explorar noves formes de producció, per millorar les seves explotacions.

Torrefarrera acull la VII Jornada de Fructicultura
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement