19.09.2021 |
Territoris.cat

La segona edició del festival comença avui i s’allargarà fins divendres que ve

1r premi_GFX Folk_Miedo12_TSAF2017
"Folk Miedo", primer premi de la 1a edició del Torrefarrera Street Art Festival
La segona edició del festival comença avui i s’allargarà fins divendres que ve

Tretze artistes i col·lectius artístics de tot el món comencen avui a pintar els 1.200 m2 de paret disponibles en aquesta segona edició del Torrefarrera Street Art Festival que tindrà lloc fins al 14 de setembre. Durant una setmana, el municipi s’omplirà de colors i expressions artístiques amb els objectius de millorar l’entorn urbà i fomentar la cultura de carrer.

Els participants, que han estat escollits entre un centenar de propostes, provenen de països com Argentina, Mèxic, Perú, els Estats Units o Itàlia, tot i que també hi ha representació local amb l'artista torrefarrerina Cristina Dejuan.premi public_Oriol Arumi_TSAF2017

Els assistents al festival podran gaudir de diferents estils i tècniques com la d'un dels graffiters que pintarà una paret de 100 metres quadrats amb només un pinzell o un altre que oferirà una obra en 3D. A més, el públic podrà votar el seu mural preferit a travès de les xarxes socials on el més votat rebrà un premi de 500 euros.

Pel que fa a al resta de premis, tots els participants rebran 150 euros en concepte d’honoraris i el jurat premiarà les dues millors obres amb 1.000 i 500 euros, respectivament.

En el marc del festival, el pròxim divendres 14 de setembre s’han organitzat tallers per aprendre les tècniques del grafit. Un dels tallers està adreçat a infants (d'entre 3 i 14 anys) i un altre per a joves a partir de 15 anys i adults. A més, es realitzarà un taller de personalització de gorres, per a infants a partir de 6 anys. Les places són limitades i les inscripcions es poden fer enviant un correu a [email protected] o trucant al 973 982 409.

La segona edició del festival comença avui i s’allargarà fins divendres que ve
comentaris