06.12.2022 |
Territoris.cat

Tot és a punt per a la Cursa de la Cirera amb els Corbins Runners

Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Corbins, la cursa tindrà lloc diumenge 29 de maig.

corbins noticia
La Cursa transcorrerà per paisatges amb domini de camps de cirerers
Tot és a punt per a la Cursa de la Cirera amb els Corbins Runners

Els Corbins Runners amb la col·laboració de  l’Ajuntament de Corbins organitzaran diumenge la que s'anomenarà a partir d'aquesta edició Cursa de la Cirera per tal de donar-li més empenta i potenciar a la vegada una de les fruites més emblemàtiques que es produeix en aquest municipi del Segrià. Sota la denominació “Cursa de la Cirera de Corbins, Memorial Jaume Florensa" la cursa pretén oferir al corredor el paisatge immillorable de tots els cireres en plena producció que l’acompanyaran durant bona part del recorregut, i com no, una degustació d’aquest fruit tant preuat després de l’esforç realitzat.

Una altra de les novetats importants és que es farà una recollida d’aliments per a la Fundació lleidatana ARRELS SANT IGNASI, què s’encarregaran de distribuir-ho entre les persones de l’entorn de Lleida que actualment més pateixen la falta de recursos. Principalment fan saber des de la fundació que el que més necessiten són CEREALS d’esmorzar, CACAU EN POLS per dissoldre amb la llet i FRUITS SECS. Per aquest motiu es demana a tots els assistents, tant siguin corredors com voluntaris, que portin al menys algun d’aquest aliments.

Finalment la darrera novetat és que aquest any s'organitzaran curses infantils perquè la mainada també pugui gaudir de la cursa.

La cursa sortirà de la Plaça de la Vila a les 9:30 del matí  d’aquest proper diumenge dia 29 de maig.

Si vols inscriure`t a la cursa entra a la pàgina web www.cursacorbins.es  o bé a www.iter5.cat

Tot és a punt per a la Cursa de la Cirera amb els Corbins Runners
comentaris