Una trentena d'activitats per gaudir a Alcarràs de les 'Nits a la Fresca' a l'estiu

La primera proposta, una masterclass de Zumba, tindrà lloc el pròxim dijous, dia 29 de juny, a la Terrasseta Jove

alcarras-nits-fresca-2017 cartell texteArrenca l'estiu i amb ell les Nits a la Fresca d'Alcarràs, tot un seguit d'espectacles, concerts, teatre i activitats per a tots els públics al carrer per gaudir durant les nits d'estiu

La primera de les activitats tindrà lloc el pròxim dijous, dia 29 de juny i es tractarà d'una masterclass de Zumba a càrrec de Blau Domènech. Serà a la Terrasseta Jove, a les 20.30 hores. I després, a partir de les 22.00 hores, es duran a terme Lectures a la fresca, al pati exterior de la biblioteca.

Continuen les 'Torrades a la Fresca', una iniciativa dels locals per als dijous i divendres de juliol i agost

Entre la trentena de propostes programades destaquen concerts, un taller de cuina de supervivència, una sortida per observar les estrelles, espectacles de tango, la Nectarina Atlètica, la segona ruta de patrimoni Alcarràs en Fruit, vermuts populars, sessions de paintball, sardanes i havaneres, així com diversos concursos, segons han explicat els organitzadors.

D'altra banda, continuen les Torrades a la Fresca, una proposta innovadora i atractiva que ofereixen alguns establiments d'aquesta població, els dijous i divendres dels mesos de juliol i agost, excepte durant la Festa Major d'Estiu 2017. Els locals adherits ofereixen aquests dies una torrada i una beguda a la fresca per 8 euros.

Comentaris