19.08.2022 |
Territoris.cat

Unes 150 persones tallen amb pneumàtics l'A-2 entre Alcarràs i Soses 

Els manifestants han aixecat a la protesta a dos quarts d'onze del matí. Els vehicles han fet mitja volta i ja no hi ha retencions en el tram afectat de l'autovia

Tall autovia CDR Alcarràs Soses interior
Els manifestants han calat foc als pneumàtics abans de marxar de l'A-2, entre Alcarràs i Soses
Unes 150 persones tallen amb pneumàtics l'A-2 entre Alcarràs i Soses 

Unes 150 persones han tallat aquest matí l'A-2 entre Alcarràs i Soses, en direcció Barcelona. Han col·locat pneumàtics a la calçada i pancartes a favor de la república i per la llibertat dels presos polítics.

Les retencions s'han iniciat a dos quarts de vuit del matí. Els vehicles procedents de Saragossa s'han desviat per l'N-II, a l'altura del quilòmetre 446, tot i que més tard han donat mitja volta i han abandonat l'autovia. No obstant, els manifestants ja han aixecat la protesta al voltant de dos quarts d'onze del matí, tot i que abans d'abandonar el lloc han encès els pneumàtics amb els quals han impedit la circulació per l'autovia i per aquest motiu el restabliment del trànsit encara es podria endarrerir.

Per això hem lluitat tants anys per tenir el que teníem, el que volem i el que necessitem


Una representant dels CDR ha explicat que els motius de l'acció són per protestar per la detenció de Puigdemont i reivindicar la llibertat dels presos polítics i que els exiliats puguin tornar a casa.

FERRETERIA-BARO-MARÇ2018Per això hem lluitat tants anys per tenir el que teníem, el que volem i el que necessitem, ha assenyalat la representant dels CDR, que ha apuntat que mantindran la protesta el que convingui

CDR Soses Alcarràs tall autovia

Un transportista, Diego Córcoles, ha comentat que ve de Fraga i es dirigia cap a Guissona quan s'ha trobat la barricada que l'ha obligat a aturar-se. No ens han comentat res, parles amb ells i semblem un mur de formigó, ha assenyalat el transportista. Aquí no faran res, que vagin a la subdelegació del govern a Lleida, a Barcelona o on sigui i facin la vaga allà, que deixin els treballadors a anar a treballar. No tenim culpa nosaltres, ha etzibat.

També, l'Andrés, que anava a treballar a Barcelona ha quedat a trapat a l'A-2. S'han posat dos vehicles aquí en paral·lel amb els intermitents i ens han parat, ha explicat. Que no fastiguegin els demés, estem treballant, no podem estar aquí aguantant aquests quatre. És vergonyós, ha afegit.

Unes 150 persones tallen amb pneumàtics l'A-2 entre Alcarràs i Soses 
comentaris