Unes 15.000 persones gaudeixen del Festival de Circ i Arts en Viu 'Circ Picat'

Alpicat ha posat a la disposició dels espectacles i els espectadors 8 espais escènics, 16 espectacles i 18 representacions

Darrera edició de 'Circ Picat', el Festival de Circ i Arts en Viu
photo_camera Darrera edició de 'Circ Picat', el Festival de Circ i Arts en Viu

Alpicat ha gaudit aquest cap de setmana la 9a edició de Circ Picat, el Festival de Circ i Arts en Viu, un certamen que ha retornat a la normalitat amb xifres rècord.

Al voltant de 15.000 espectadors han vibrat amb les 18 representacions

Des del consistori del Segrià s'ha remarcat la gran afluència d'assistència i les ganes de passar-s'ho bé, que han contribuït a crear un gran ambient durant tot el festival. 

L'edició d'enguany ha significat el retorn de les companyies internacionals (Suïssa, Itàlia i Finlàndia).

Amb un pressupost de 45.000 euros, Circ Picat ha ofert enguany una programació molt completa, amb 16 espectacles per a tots els públics i edats (dos dels quals han fet una doble representació). D'aquests espectacles, 12 han estat gratuïts i la resta amb entrades a només 3 euros, un fet que ha ajudat al fet que presentessin un gran aspecte els 8 espais escènics que han donat cabuda al festival (Pista, La Unió, Carpa, Roure, Parc, Taverna, Cooperativa i Molí).

Pel que fa a les disciplines que s'han pogut veure durant els quatre dies d'activitat, han estat força variades, com ara trapezi, equilibris, malabars, clown, corda, teatre, música, música amb ampolles, manipulació d'objectes, baldufes, corda fluixa, rolabola, màstil, teatre físic, mim, màgia, teatre de carrer, etc. 

Comentaris