La UdL ha cobert un 98% de les places ofertades dels seus centres propis pel curs 2022-2023

Enguany s'estrena el grau d'Enginyeria Informàtica al campus Igualada-UdL
Benvinguda als alumnes nous del curs 2022-2023 a la Facultat de Lletres ©UdL
photo_camera Benvinguda als alumnes nous del curs 2022-2023 a la Facultat de Lletres ©UdL

La UdL acollirà 2.300 alumnes nous pel curs 2022-2023 i ha aconseguit cobrir gairebé un 98% de les places oferides als seus centres propis. Enguany, s'inicien el pròxim 12 de setembre l'activitat als centres i unes sessions d'acollida al nou estudiantat que es realitzaran simultàniament a tots els campus, incloent Igualada i la Seu d'Urgell.

Les jornades d'acollida oferiran un assessorament per realitzar la matriculació i respondre consultes respecte la preinscripció, les beques generals del MEC i FP, les beques de la Generalitat de Catalunya (AGAUR), per tal que l'estudiantat assoleixi una bona adaptació a la UdL

La primera novícia d'aquest curs és el grau d'Enginyeria Informàtica al campus Igualada-UdL, que ha comptat amb 38 persones matriculades per a les 35 places que s'oferien inicials.

D'altra banda, les biblioteques recuperen el seu horari habitual, de dilluns a divendres de 9.00 hores a 21.00 hores de la nit, mentre que els caps de setmana només funcionarà la Biblioteca de Lletres, al Rectorat, respectant la mateixa franja horària. 

El pròxim 15 de setembre, la UdL celebrarà la inauguració del curs 2022-2023 del sistema universitari català a l'auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera ubicat a Cappont, amb lliçó a càrrec de l'escriptor i doctor honoris causa de la UdL, Josep Vallverdú.

Comentaris