La 6a cursa solidària 'Nosaltres també podem!' mobilitza més de 500 persones

Ha resultat guanyadors en Bernat Barnés i l'Eva Ledesma, en la cursa de 10 km, i en Juanma Fernández i l'Anna Onieva a la 5 km

Participants en la cursa infantil de 'Nosaltres també podem!'. Fotografia: Aspros.
photo_camera Participants en la cursa infantil de 'Nosaltres també podem!'. Fotografia: Aspros.

El diumenge 25 de setembre va tenir lloc per sisena vegada la cursa solidària 'Nosaltres també podem!', organitzada des de la Fundació Aspros.

Una cita que ha aconseguit tot un èxit de participació amb l'assistència de més de 500 persones  de totes les edats

El Parc de l'Aigua de Lleida ha estat l'escenari escollit per acollir les diverses competicions esportives.

En la Cursa de 10 km, en l'apartat masculí, s'ha proclamat campió Bernat Barnés seguit d'Ivan Menchón i Víctor Zubioca. En l'apartat femení, Eva Ledesma s'ha proclamat campiona, seguida d'Alba Bellostas i Gemma Fontané.
 
En la Cursa de 5 km, en l'apartat masculí s'ha proclamat campió Juanma Fernández, i l'han seguit Manel Jounou i Josep Ramon Sanahuja; i, en l'apartat femení, Anna Onieva, Alba Juanes i Carla Ferrara.

També va tenir lloc una caminada solidària, i les curses infantis per edats, on hi ha hagut també trofeus per als tres primers de la classificació general i per als tres primers de cada categoria

Més enllà de la cursa, durant tota la jornada s'ha pogut gaudir de diverses activitats com sessions de jocs tradicionals de 'Patis Actius', així com una botifarrada popular per a tots els participants, una sessió de zumba i escalfament previ a la cursa. 

Comentaris