75.000€ per realitzar obres d’arranjament als accessos a nuclis de la comarca Ribagorça

El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça ha iniciat aquesta setmana diferents obres de millora en els accessos a nuclis de la comarca amb un import total de 75.000 euros, les quals està previst finalitzin abans d’acabar l’any. 

 

2014110313202511198
photo_camera Accessos a nuclis de l'Alta Ribagorça.

Aquesta partida està vinculada a la recent signatura d’un conveni que el Consell Comarcal ha signat amb el Departament de Territori i Sostenibilitat, tot i que des del Consell Comarcal no es descarta que es pugui aconseguir finançament addicional.

Els accessos als quals es realitzaran les actuacions de sotejament, neteja, reparació i construcció de cunetes, i instal·lació de biondes, entre d’altres, són els següents: carretera de Gotarta, Sarroqueta, la pista Castellars-Erta, Pinyana, Llesp, Durro, Senet, Cóll i Cierco, entre d’altres.

Aquestes actuacions completen les realitzades durant els mesos de primavera, en les quals, els participants en el programa del Consell Comarcal “Treball i Formació”, finançat pel Fons Social Europeu, van condicionar les cunetes de diferents accessos a nuclis de la comarca.

Comentaris