Agramunt, Arnes, La Bisbal de Falset i catorze municipis més continuen sense llum

Els municipis més afectats són Agramunt amb 690 clients, Arnes amb 530, a Caseres 253 clients tampoc tenen llum, a La Bisbal de Falset 243, i a Falset 120 usuaris tampoc tenen llum
Afectació del temporal Filomena a Agramunt @RàdioSió
photo_camera Afectació del temporal Filomena a Agramunt @RàdioSió

Un total de 2.348 clients continuen sense llum en 17 municipis catalans, segons fonts d'Endesa. Són petites incidències molt repartides al territori, però hi ha una especial afectació a la zona de la franja i el Priorat. Els municipis més afectats són Agramunt amb 690 clients, Arnes amb 530, a Caseres 253 clients tampoc tenen llum, a La Bisbal de Falset 243, i a Falset 120 usuaris tampoc tenen llum.

Afectació del temporal Filomena a Agramunt @RàdioSióEls tècnics estan en constant coordinació amb el Centre Superior de Coordinació i Informació de l'Estructura de Protecció Civil (CECAT) per poder accedir a les instal·lacions elèctriques que s'han malmès i que ara estan bloquejades per la neu, segons Endesa. De moment, la companyia està gestionant el trasllat de diversos grups electrògens per la impossibilitat dels tècnics d'arribar al lloc per culpa de l'acumulació de neu. La majoria que està previst que estiguin instal·lats abans que es faci fosc.

Concretament, se n'instal·laran dos a Agramunt a les set del vespre, dos a El Masroig, dos a Arnes (abans de les sis de la tarda) i un a Bellmunt de Priorat, a la Bisbal de Falset, a Margalef, a El Lloar i a Caseres. El cas crític de Falset s'ha solucionat en bona part, i queden 120 clients sense llum.

comentaris