Albert Isasi Martínez, nou president de la Ruta del Vi de Lledia - DO Costers del Segre

Martínez també és director del Balneari Iberik Rocallaura a la subzona de la Vall del Riucorb
Vista de les Borges Blanques. Fotografia: Ruta del vi de Lleida.
photo_camera Vista de les Borges Blanques. Fotografia: Ruta del vi de Lleida.

Albert Isasi Martínez, director del Balneari Iberik Rocallaura, ha estat proclamat com a nou president de la Ruta del Vi de Lleida - DO Costers del Segre, substituint així, a Tomàs Cusiné que ha estat president de la Ruta del vi durant dotze anys, compatibilitzant el seu càrrec amb el de president de la DO Costers del Segre.

El nou president ha volgut agrair i felicitar la tasca realitzada per Cusiné, que continuarà formant part de la directiva de la Ruta del Vi com a president de la denominació lleidatana.

Albert Isasi, diplomat en Gestió Hotelera per la Universitat de Barcelona, dirigeix l'hotel balneari de Rocallaura des de la seva reobertura a càrrec del Grup Iberik l'any 2022. Amb anterioritat, Isasi ha desenvolupat la seva carrera en diferents empreses hoteleres i residencials del territori. Com per exemple, dirigint durant quatre anys el Balneari de Caldes de Boí a l'Alta Ribagorça. Així com ha estat lligat al món de la restauració i els vins; amb feines com la responsable de compres de CARVIRESA a l'Urgell.
 
El nou president de la Ruta del Vi incorpora al seu equip directiu a tots els membres de l'associació que s'han manifestat amb disponibilitat per compartir aquesta tasca durant el quatre anys vinents.

Comentaris