Alemany presenta les caixes de col·lecció Art i Torró amb valor social

Les caixes estan pensades com un regal amb valor social i inclouen torrons i mels amb estrella Great Taste Awards 2019
70175663-b7cd-4d08-af81-289445b02c6e
Torrons i Mel Alemany va presentar ahir al vespre, al teatre de la Llotja de Lleida, les noves Caixes Regal Art i Torró de col·lecció amb valor social.

Enguany es van presentar 4 models amb il·lustracions inspirades en les abelles elaborades per persones amb discapacitat de les quatre entitats lleidatanes que treballen per la marca: Ilersis Shalom, La Torxa, Fundació Aspros i l'Estel.

El projecte artístic s'ha basat en el concepte 'Art Cru' entès com l'art sense processar, en què l'important és l'expressió, més enllà de la formalitat.

Els autors que han resultat guanyadors de les quatre il·lustracions són: Silvia Tribulietx (Ilersis Shalom), David Padilla (Fundació Aspros), Jèssica Vidal (L'Estel) i Josep Giralt (La Torxa).

525dbe83-efad-482f-b14a-7e3595b795f9

Cada caixa està pensada, segons explica Ferran Alemany, per ser "un regal dolç amb valor social que pugui adquirir-se tot l'any". Conté els productes premiats als Premis Great Taste Awards, els Oscars de l'alimentació delicatessen.

De fet la marca d'Os de Balaguer es va convertir aquest 2019 en l'empresa més premiada de l'estat en aquests guardons de reconeixement internacional.

Les caixes es poden adquirir a les botigues Bo de Shalom de Lleida, al Monestir de les Avellanes, a la Botiga Delsams de Balaguer i a la Botiga OliCastelló de Castelló de Farfanya. També es poden comprar a la botiga d'Alemany i a Cal Pau, a Os de Balaguer.

Comentaris