Alemany il·lustra les etiquetes amb una tècnica de l'Edat Mitjana a base de mel

Segons el gerent de la marca, Ferran Alemany la Mel de flor d'ametller és una mel molt seleccionada, un homenatge al territori un producte exclusiu, escàs, donat que l'ametller alimenta les abelles després del descans hivernal i per això és difícil aconseguir-ne

Torrons i Mel Alemany ha tornat a apostar per l'empremta artística vinculada als seus productes i al territori, l'empresa d'Os de Balaguer ha il·lustrat les etiquetes de la seva gamma de mels monoflorals i gurmet, amb una tècnica pictòrica recuperada de l'Edat Mitjana, en què utilitza la mel amb pigments naturals.

Torrons i Mel Alemany ha encarregat el treball a l'artista valencià Miquel Àngel Herrero, Doctor en Història de l'Art, especialista en tècniques pictòriques artístiques plàstiques, amb motiu d'una acció que aposta per l'art i fa pedagogia de la mel com el dolç natural.

Coincidint amb el Dia Mundial de l'Art, la marca ha presentat la Mel de flor d'ametller, amb la qual culmina un treball de quatre anys, en què s'ha renovat tot l'etiquetatge de 40 referències de mels, monoflorals i gurmet, totes elles il·lustrades per Herrero. Una acció que  forma part de la campanya La mel hi pinta molt amb la qual Alemany té la voluntat de fomentar la pedagogia de la mel com el dolç natural.

Tot plegat forma part del projecte  l’Univers Alemany. Art, Cultura, Humanitat, els tres pilars que l’empresa, sempre ha tingut com a base la seva fixació al territori del Montsec

Miquel Àngel HerreroEl projecte ha consistit a dibuixar en origen la flor de cadascuna de les mels, observant in situ tots els seus atributs a plena llum. El procés, totalment artesanal, ha requerit fins a 30 hores de treball en alguna flor, respectant tots els temps que requereix la tècnica, que incorpora veladures amb mel i pigments naturals.

Segons el gerent de la marca, Ferran Alemany la Mel de flor d'ametller és una mel molt seleccionada, un homenatge al territori un producte exclusiu, escàs, donat que l'ametller alimenta les abelles després del descans hivernal i per això és difícil aconseguir-ne.

Ferran Alemany afegeix que la flor de l'ametller és molt especial per Alemany perquè és la que elabora la primera mel de l'any i més endavant el seu fruit formarà part del nostre torró

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement