05.08.2020 |
Territoris.cat

Ara Lleida injecta 680.000 euros per a la dinamització del sector turístic

La inversió prendrà forma amb diferents convenis de col·laboració amb les federacions d'hostaleria, turisme rural i càmpings, la mancomunitat d'esquí nòrdic del Pirineu, la DO Costers del Segre, l'Agència Catalana de Turisme, la XAL i EURECAT

Ara Lleida injecta 680.000 euros per a la dinamització del sector turístic

Ahir el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida va aprovar diversos convenis de col·laboració amb entitats del territori que ajudin a la promoció turística de les comarques lleidatanes, per un import global de 680.000 euros.

Entre els aprovats figuren els subscrits per a aquest any 2020 amb les federacions d'hostaleria, turisme rural i càmpings de la demarcació de Lleida, i amb la mancomunitat d'estacions d'esquí nòrdic del Pirineu de Lleida

Aquests plans de col·laboració, aprovats pel Consell d'Administració, estipulen per a aquest any 2020 una suma de 45.000 euros per a la Federació d'Hostaleria de Lleida i de 35.000 euros per a l'Associació de Càmpings i el Turisme Rural de Lleida, respectivament.

L'import destinat a la mancomunitat d'estacions d'esquí del Pirineu és de 13.000 euros, i de 20.000 euros pel Consell Regulador de la DO Costers del Segre, que es destinaran a la promoció de l'oferta d'enoturisme i el desenvolupament econòmic de les Terres de Lleida durant el 2020.

També per enguany, s'ha aprovat el conveni de col·laboració entre el Patronat de Turisme i l'Agència Catalana de Turisme, mitjançant el qual el primer aportarà una quantitat de 412.000 euros. Aquesta xifra es destinarà a la marca turística de Pirineus i a les campanyes promocionals diverses que s'han impulsat de manera excepcional per al foment del sector turístic de la demarcació de Lleida.

Per altra banda, s'ha aprovat un conveni amb la Xarxa Audiovisual Local de Catalunya, per un import de 90.000 euros per a la producció de programes audiovisuals que ajudin a promoure el territori de les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida.
 

S'ha aprovat, a més, l'acord marc per al desenvolupament de les activitats del Centre of Excellence in Tourism Innovation, entre el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i la fundació EURECAT, destinat a fer actuacions vinculades amb la innovació i enfocades a la millora de la competitivitat i la sostenibilitat de Catalunya com a destinació turística

Ara Lleida injecta 680.000 euros per a la dinamització del sector turístic
comentaris