30 de maig

"Turisme per a persones valentes", la xerrada-col·loqui que organitza l'ASPID

L'activitat es realitzarà de forma online i abordarà el tema de la inclusió en l'àmbit turístic de les dones i els homes amb mobilitat reduïda
Visita a l'espai natura Raimat ©ASPID
photo_camera Visita a l'espai natura Raimat ©ASPID

Un grup d'accessibilitat de l'Associació de Paraplègics i Discapacitats Físics de Lleida (ASPID) organitza un col·loqui per reivindicar la inclusió de les persones amb mobilitat reduïda en el sector turístic. La xerrada serà el 30 de maig a les 17.00 hores de la tarda mitjançant el següent enllaç.

La conferència serà a càrrec de la sòcia d'ASPID, Emília Fraile, que explicarà la seva experiència com a dona viatgera que ha voltat per tot el Món amb una lesió medul·lar.

Fraile pateix una lesió medul·lar que li causa una tetraplegia i ens explicarà les situacions en les quals s'ha trobat durant el decurs dels seus viatges. Ha visitat països més accessibles que d'altres i ha viscut experiències positives i no tan positives

Seguidament, hi haurà un torn de preguntes per part dels participants. 

Visita d'Aspid al Santuari del Miracle ©ASPID
Visita d'Aspid al Santuari del Miracle ©ASPID

ASPID

El Grup d'Accessibilitat d'ASPID està format per persones amb discapacitat física que treballa per a l'eliminació de les barreres arquitectòniques i la promoció de l'accessibilitat universal a la ciutat de Lleida i a la resta de la demarcació.

Comentaris
Més a Societat