Aspros forma 18 persones amb capacitats diverses com agents per difondre els ODS

El curs 'Change Makers' afavoreix la creació de llocs de treball i ofereix una visió positiva del col·lectiu

Usuaris de Fundació Aspros.
photo_camera Usuaris de Fundació Aspros.

La Fundació Aspros ha tancat la primera edició del seu curs 'Change Makers', que permetrà a 18 persones amb capacitats intel·lectuals diverses assolir el rol d'agents per difondre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) entre empreses, institucions i escoles

'Change Makers' és un projecte d'innovació social, en el qual les persones de la fundació, després de rebre una formació pràctica sobre sostenibilitat, passen a desenvolupar el rol personal i professional d'agents pel canvi per contribuir a  una societat més sostenible

Així, els agents expliquen i consciencien sobre aspectes com l'escalfament global, la pèrdua de la biodiversitat, l'esgotament de recursos, l'economia circular o els tipus de residus i la seva valorització.
 
El projecte 'Change Makers' es distingeix pel rol actiu i positiu que prenen les persones amb altres capacitats intel·lectuals.

El col·lectiu destaca per la seva implicació i el retorn social que fan, empoderant i conscienciant  a les empreses sobre la necessitat de col·laborar en l'assoliment dels ODS i en construir un nou model econòmic, ambiental i social que no deixi ningú enrere i asseguri el futur de les properes generacions. D'aquesta forma, esdevenen un exemple de bones pràctiques i referents davant la societat.

El 'Change Makers' promou pràctiques a favor d'un model sostenible de societat i, a la vegada, ajuda a promoure la creació de llocs de treball per a persones amb capacitats diverses

La formació és pionera a l'Estat espanyol, ja que s'adreça i ha estat creada a la mateixa fundació per a conscienciar als seus membres i els clients del Centre Especial de Treball (CET) Tecnosolucions, així com a altres empreses i societat civil de Lleida. 
 
El rol dels Change Makers neix dins de la iniciativa laboral de Tecnosolucions, el CET de la Fundació Aspros, que ofereix un servei de recollida selectiva periòdica de residus adreçat a empreses, dins dels paràmetres del  'Precat20'. 

comentaris