Autònoms: Treballadors en cos i ànima

Article ofert per Asur Brok corredoria d'assegurances
autonomo vida 900x900-ASUR BROK

Aquesta frase adquireix tot el seu sentit en referir-nos al col·lectiu d’autònoms del nostre país, engranatge fonamental del teixit econòmic de la nostra societat. Treballadors emprenedors, independents, lliures i essencials, que dia a dia fan un esforç suprem i constant per mantenir el negoci i per garantir-se un sou digne. 

El sector assegurador, d’una manera fàcil i senzilla i amb productes pensats per ells, pot  acompanyar-los i complementar la situació de desempara que provoca el sistema de cotitzacions actual, mentre que tracta de convertir-se en el seu coixí de seguretat, protegint tots els fronts: l’avui i el dembrokerà. 

Perquè és primordial minimitzar el perjudici i la pèrdua d’ingressos que qualsevol imprevist els pot provocar, com l’actual pandèmia de la Covid-19. Circumstàncies que deixen coix a la persona, al negoci i a la mateixa família.

La vida ja és prou difícil i, per tant, sempre que es pugui, ens cal posar-hi solucions, com les que permetin ajudar aquest sector a tenir un present segur.

Podem buscar plegats, per exemple, com afrontar de la millor manera una baixa llarga deguda a malaltia o accident, minvant al màxim el perjudici econòmic ocasionat. I el que és igual d’important, aconseguir un futur tranquil per gaudir de ple de l’esperada jubilació, salvaguardant el dia a dia i també l’horitzó.

El mediador d’assegurances, sens dubte, et sabrà assessorar sobre el que més s’adiu a les necessitats de cadascú: perquè cap autònom hagi d’aturar-se!

asur brok-1

comentaris