El Banc dels Aliments busca voluntaris pel Gran Recapte

Voluntaris que van participar en el Gran Recapte en edicions anteriors
photo_camera Voluntaris que van participar en el Gran Recapte en edicions anteriors

S’apropa la 10a edició del Gran Recapte, una de les campanyes més importants de l'any que tindrà lloc els dies 30 de novembre i 1 de desembre en diferents punts de recollida de tot el territori català. És per això que el Banc dels Aliments està buscant voluntaris que puguin ajudar a recollir els aliments que es recaptaran en els diferents punts de recollida de la ciutat de Mollerussa que s'habilitaran durant aquests dos dies. Qui vulgui col·laborar, pot inscriure’s al formulari d’inscripció online.

El Gran Recapte d'Aliments, el 2017 va recollir 4.656.000 kg en més de 2.500 punts de recollida i va comptar amb l'ajuda de més de 30.000 voluntaris

El Gran Recapte d'Aliments

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones que ho necessiten rebin ajuda alimentària; també serveix per donar a conèixer la situació per la qual passa aquest grup arran de la crisi econòmica. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.

Comentaris