'Birding' és la nova secció virtual que incorpora el Patronat de Turisme a la seva pàgina web

'Birding' inclou d'una forma virtual el turisme ornitològic de la demarcació de Lleida 
Estany d'Ivars i Vila-sana ©OriolClavera
photo_camera Estany d'Ivars i Vila-sana ©Oriol Clavera

El Pirineu i les Terres de Lleida acullen una gran varietat d'ocells de Catalunya a les seves entranyes. Gràcies a aquesta diversitat d'exemplars, la pàgina web del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha incorporat una nova secció de turisme ornitològic coneguda com 'Birding'

Aquest nou espai virtual permetrà a les persones interessades a gaudir una experiència ornitològica conèixer les diferents espècies que podran trobar al territori. Els visitants hi trobaran una informació completa d'una cinquantena d'aus que tenen tota, o bona part, de la seva població al Pirineu i les Terres de Lleida. Per tal de facilitar la programació d'estades i experiències, la web ofereix informació d'empreses que operen a la demarcació de Lleida oferint experiències ornitològiques, així com una relació d'allotjaments i establiments d'hostaleria preparats per acollir les necessitats dels visitants. 

Mallerenga ©Ricard Badia
Mallerenga ©Ricard Badia

Tanmateix, el lloc web també inclou un cercador per tal que es puguin realitzar recerques de les espècies en qüestió, ja que cada ocell té la seva pròpia fitxa amb una descripció bàsica i dades per tal de localitzar-lo. I com a últim complement, la secció afegeix un llistat dels principals espais naturals on poder observar aquesta fauna com ara el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, la serra de Boumort, el Montsec, la zona de la Terreta, l'embassament d'Utxesa, entre altres.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement