Bo de Shalom segueix amb la venda online de productes de proximitat de qualitat i saludables

bo2
photo_camera ​La unitat de la Fundació Ilersis fa lliurament a domicili de les comandes.

Bo de Shalom, la unitat de la Fundació Privada Ilersis especialitzada en la comercialització de productes artesans i de proximitat, manté la seva activitat amb la venda online de diferents packs de menjar, sempre amb el denominador d'oferir sortida a productes de casa, fomentant el valor social de la compra i l'alimentació sana.

​La unitat de la Fundació Ilersis fa lliurament a domicili de les comandes, que es poden fer a través de la seva pàgina web

Per tal de facilitar l'estada a casa dels usuaris i que aquests no hagin de sortir del seu domicili durant el període de confinament, des de Bo de Shalom es fa el lliurament a domicili de les comandes. Aquestes inclouen tota mena de productes d'alimentació, com ara embotits, conserves, fruits secs, patés, formatges, vins, caves, cerveses, vermuts, preparats, llegums, bombons, cremes, pasta, aperitius, mels, melmelades, pa, torrades, dolços i tota mena de packs, entre d'altres, sempre amb el segell de productes artesans, de qualitat i de proximitat.

Des de Bo de Shalom i la Fundació Ilersis, es considera que l'actual moment és especialment indicat per apreciar la qualitat i els valors que aporten persones i entitats amb vocació social, treballant per la integració social i la independència econòmica de persones amb dificultats diverses, i sempre amb una vocació de compromís, cooperació, igualtat, responsabilitat i integritat.

Podeu consultar tot el catàleg de serveis i productes de Bo de Shalom, així com fer les vostres comandes a https://bodeshalom.cat/.

comentaris