Les bones propostes musicals i gastronòmiques són el ganxo del bar "Lo Xiringuito" de Mollerussa

Publireportatge

Ubicat entorn de les piscines del municipi "Lo Xiringuito" ofereix una variada oferta en tapes, plats del dia i entrepans, tot amenitzat amb propostes musicals molt interessants i diverses.

La singularitat que ofereix com a lloc d'esbarjo no passa desapercebuda entre el públic assistent que aprofita una bona combinació lúdica i gastronòmica que sorprèn agradablement, una opció per passar una bona estona en aquest marc especial que és "Lo Xiringuito" de Mollerussa.

Situat en un entorn on l'avorriment no hi té cabuda, molts adeptes, tot sortint de la piscina, decideixen deixar-se seduir per les seves propostes, tant a l'hora del vermut, per dinar o sopar, o tot gaudint d'un refresc o un gelat. Dins del seu ventall, la Montse, amb responsabilitat compartida al capdavant, explica que "anem fent concerts, tallers, espectacles, batucades, etc. Per exemple, amics col·laboradors amenitzen el moment del vermut amb música".

Amb un cartell que inclou diversos estils musicals, s'ha pogut gaudir d'un programa molt variat com ha estat l'espectacle de ball "Flamenco" amb el grup El Albaícin - que van actuar un dissabte de juliol i en què no hi va faltar el peixet fregit-, així com el concert en directe del grup Los Brioles, que van amenitzar la tarda de l'1 d'agost amb el seu "Rockandroll" dels anys 50, o el concert del grup Hash que va tenir una molt bona acollida el passat 9 d'agost.

Sempre innovant, segons demanda, la Montse explica que molts clients encomanen el sopar, a partir de la carta diària. També els fidels es deixen sorprendre per propostes senzilles com les truites de samfaina amb alls tendres, les croquetes de formatge, o els caragols a la gormanda (producte més de temporada), etc.
La paella també és un dels àpats més elaborats i celebrats, així com la cassola amb una tupina de qualitat que proveeixen a Ca l'Agustí de Sidamon. Altres productes de qualitat provenen de firmes del Pla d'Urgell, com la panxa dels "callos" i la sobrassada de Cal Roig de Mollerussa; el pollastre de la rostisseria Salvia de Mollerussa; la verdura ecològica prové de Sort Ecològic de Miralcamp i el cafè, que prové de Cafès Delsams de Balaguer, 100% aràbiga gairebé sense torrar.

Pel que fa a l'horari, en la temporada d'estiu comencen a partir del 15 de juny i finalitza el 15 de setembre, obrint des de les 10,30 del matí fins després dels sopars. Quan la temporada de piscines acaba, el bar obre de dijous a diumenge a partir de les 10,30 del matí i fins que el temps acompanyi.
Molts dissabtes i diumenges, les famílies aprofiten per passar un dia a la piscina i gaudeixen de concerts o tallers que s'hi organitzen.
A partir de les 8 del vespre, l'animació del bar està assegurada convertint-se en una de les millors propostes lúdiques i gastronòmiques de Mollerussa.

 

Comentaris
Més a Societat