08.12.2021 |
Territoris.cat

Ca la Júlia, amb vistes al romànic

Publireportatge de casa rural que va participar en l'extra de la revista Territoris Magazín #Agost 2018 

CA LA JULIA-5
Els seus propietaris, enamorats de l’entorn de la zona comparteixen dues de les seves passions amb els visitants: la muntanya i la fotografia d’estels.
Ca la Júlia, amb vistes al romànic

Ca la Júlia és una casa rural que se situa al nucli històric de Barruera, a tan sols 100 metres de l'església romànica de Sant Feliu, al vell mig de la ruta de les esglésies declarades Patrimoni de la Humanitat de la Vall de Boí.  CA LA JULIA-1

La Míriam i en Jacint –els seus propietaris, enamorats de l’entorn natural de la zona– la idearen per compartir dues de les seves passions més profundes amb els visitants: la muntanya i la fotografia d’estels.

És impressionant pujar al vespre a la presa de Cavallers, per gaudir de l’espectacle –explica Jacint– Aquí no hi ha contaminació lumínica de cap tipus”. CA-LA-JULIA-1

Al projecte li ficaren el nom de la seva filla –la Júlia–, i són precisament la familiaritat i la calidesa dos dels aspectes ben palpables en el seu ambient i en els cuidats detalls de la casa.

Ca la Júlia se situa en un edifici de pedra de construcció tradicional. Disposa de sala d’estar-menjador, cuina totalment equipada, bany complet i terrassa. Tanmateix, està a prop d’alguns dels millors restaurants de la zona, com L’Era, que ofereix als comensals una gran varietat de plats de vedella ecològica procedents d’aquesta vall. CA LA JULIA-3

El que més ens agrada de Barruera és que conserva l’encant d’un poble de muntanya, però té tots els serveis: la farmàcia, la benzinera, el supermercat,... i el més importat per gaudir en família: un parc infantil a la vora del riu! No cal agafar el cotxe per a res”.

Els hostes de Ca la Júlia podeu gaudir també de la riquesa mediambiental del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l’únic de Catalunya.

Podeu fer rutes de senderisme o en bicicleta als més de quatre-cents km2 de la seva superfície, descobrir els refugis de muntanya, realitzar rutes a cavall, esports d’aventura,... També visitar el Salencar, indret que va enamorar totalment a aquesta parella, una zona d’aiguamolls de Barruera formada pel pas del riu Noguera de Tor des de la qual es poden observar gran varietat d’espècies de fauna i flora autòctones. CA LA JULIA-6

La casa permet allotjar fins a cinc persones, ja que disposa d’una habitació doble i una de triple. Per la comoditat dels hostes, disposa també de pàrquing i de guarda esquís.

Més informació: Ca la Júlia

c/ Major, 24 B - 25527 Barruera

[email protected]

636364854

 

Ca la Júlia, amb vistes al romànic
comentaris