20.10.2021 |
Territoris.cat

Campanya de seguretat de la Policia i Mossos per les dates de Nadal

En l'àmbit local, els cossos de Mollerussa informen els comerços per evitar robatoris, mentre que en l'àmbit català s'incrementen a més els recursos policials per prevenir l'activitat terrorista

Operacio Grevol Mossos Policia interior
Efectius de la Policia Local i Mossos, en plena campanya informativa en un establiment comercial de Mollerussa
Campanya de seguretat de la Policia i Mossos per les dates de Nadal

La Policia Local de Mollerussa, juntament amb els Mossos d’Esquadra, començaran aquest dimecres dia 16 de desembre la campanya informativa entre els comerços de la ciutat sobre mesures de seguretat a aplicar per evitar robatoris durant la campanya de Nadal. L'actuació, que s’allargarà fins al 8 de gener, va adreçada als comerciants i a la ciutadania en general i té l’objectiu de garantir la seguretat en els principals eixos comercials per tal de prevenir els delictes, principalment furts, robatoris en comerços i estrebades en la via pública.

Un cop feta aquesta primera fase informativa porta a porta de cada comerç, la campanya seguirà amb la intensificació de les patrulles a peu per la zona comercial de la ciutat. Aquesta actuació forma part d’una campanya de protecció d’àmbit català (Operació Grèvol) adreçada a comerços, zones industrials i segones residències a la qual també s’afegeix Mollerussa en l’apartat referit especialment al sector comercial.

Enguany la PG-ME té activat el nivell 4 d'alerta per amenaça terrorista

D'altra banda, i en l'àmbit de Catalunya, la Policia Generalitat-Mossos d'Esquadra (PG-ME), afegirà a les accions policials que cada any es duen a terme durant les festes nadalenques i dins el Programa Operatiu Estacional Grèvol 2015/2016, un increment de recursos policials destinats a la prevenció de l'activitat terrorista. 

Enguany la PG-ME té activat el nivell 4 d'alerta per amenaça terrorista, la qual cosa implica que les mesures habituals conviuran durant aquest període, que s'allargarà tot el desembre i fins a l'11 de gener, amb l'augment dels recursos amb l'objectiu de garantir al màxim la seguretat.

En aquest marc, i segons fonts policials, es posaran en marxa accions concretes dirigides a prevenir la delinqüència i a garantir la seguretat ciutadana en els eixos i superfícies comercials i empresarials així com en l'oci nocturn, la mobilitat (tant per les carreteres com per la xarxa de transports públics i privats) i els espais de pública concurrència en els quals es desenvolupin activitats amb motiu de les celebracions en dies assenyalats.

Campanya de seguretat de la Policia i Mossos per les dates de Nadal
comentaris